Başkan Çetinsoy, kardeş Kastamonu Belediyesini ziyaret etti

Tarih 07 Haziran 2017, 11:02 Editör

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Kardeş Belediye oldukları Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı makamında ziyaret ederek, hayata geçireceği projeler için destek sözü istedi

Geçtiğimiz günlerde belediyenin iş ve işlemleri için bir dizi ziyarette bulunmak üzere il dışına çıkan Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, bu ziyaret kapsamında Kardeş Belediye oldukları Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı da makamında ziyaret ederek, hayata geçireceği projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Başkan Çetinsoy’a her konuda yardımcı olacağını ve beldede hayata geçireceği projeler konusunda her türlü destek sözü vereceğini belirtti. Daha sonra konuşan ve samimi karşılamadan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Çetinsoy, “Kardeş Kastamonu Belediye Başkanı’mız Tahsin Babaş’a ilk ziyaretimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadım. Sayın başkanımızın ve ekibinin sıcak ve samimi ilgilerinden dolayı tüm Günkırı'lı hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Yaptığımız bu önemli görüşmeler sonucunda beldemiz için hayata geçireceğimiz kalıcı projelerimiz için destek sözünü aldık. Şimdiden destek ve katkıları için Kastamonu Belediye Başkanı’mız Sayın Tahsin Babaş ve ekibine teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi. Ziyaret sonunda her iki belediye başkanı karşılıklı hediye takdiminde bulundular.