Refahiye Mahallesinin yol çilesi bitti

Tarih 21 Haziran 2017, 16:39 Editör

Refahiye mahallesinde başlatılan yol çalışması kısa sürede bitirilerek, daha önce vatandaşların boğuştuğu toz ve çamur çilesine son verildi

Üst yapı çalışmaları kapsamında Ramazan ayı ile birlikte yapımına başlanılan Refahiye mahallesi yol çalışması bitti. Daha önce stabilize durumunda olan ve yazın tozdan kışın ise çamurdan geçilmeyen mahalle yolumuza kilitli parke taşı döşenerek eski görüntüsünden kurtardık. Gece sürdürülen yol çalışmalarını yerinden denetleyen ve gece gündüz demeden çalışmaları sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Refahiye Mahallesi yol çalışmasının bitmesi hem kendilerini hem de mahalle sakinlerini memnun ettiğini belirtti.

‘SIRADA DİĞER MAHALLE YOLLARI VAR’

Başkan Çetinsoy, konuyla ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü: Refahiye mahallemizdeki evler bu yolumuzun hemen bitişiğinde yer alıyor. Bu nedenle yaz aylarında bu evlerimiz tozdan dolayı kapı ve pencerelerini açamıyorlardı. Mahalle sakinlerinin yıllardır bu yol sorunuyla boğuştuklarını ve bu konuda büyük sıkıntılar çektiklerini iyi biliyorum. Çok şükür bu yolumuzu bitirerek, vatandaşlarımızı bu sıkıntıdan kurtardık. Ayrıca; sezon içerisinde çalışmalarımız sadece bu mahallemizle sınırlı kalmayacak. Hedefimizde olan ve yolları yapılmayan Hürriyet, Cami, Şenyurt ve Cumhuriyet mahalleleri yollarına 50 bin metre kare kilitli parke taşı döşeteceğiz. Allah’ın izniyle bu çalışmamızı diğer mahallelerimizde de sürdürerek, biran önce bu mahallelerimizi de rahata kavuşturacağız.