Günkırı'da anons sistemi kuruldu

Tarih 28 Haziran 2017, 09:02 Editör

Belediyemiz tarafından vatandaşlarımızı belli başlı konularda uyarmak veya bilgilendirmek amacıyla belde genelinin belli noktalarına anons cihazları yerleştirildi

Günkırı Belediyesi, Vatandaşları belli başlı konularda uyarmak veya bilgilendirmek amacıyla belde genelinin belli noktalarına anons cihazları yerleştirdi. Özellikle vatandaşları bazı konularda uyarmak için bu sistemi kurduklarını ifade eden Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, ‘Yeni anons sistemimiz sayesinde vatandaşlarımıza çok rahat ulaşabiliyoruz. Özellikle yaz aylarında yaşadığımız su sıkıntısı konusunda vatandaşlarımıza bu sistemle rahat bir şekilde ulaşarak, tedbir almaları konusunda uyarıyoruz. 7 farklı mahallemizin belli noktalarına yerleştirilen ve herkesin duyabileceği şekilde dizayn edilen hoparlörler, yayın merkezinde kullanılan sabit anons verici ile sorunsuz bir şekilde çalışıyor” dedi.