Sineklere karşı ilaçlama çalışmasını başlattık

Tarih 18 Temmuz 2017, 09:19 Editör

Belediyemiz, yaz aylarında artan sinek ve haşerelere karşı, günün belli saatlerinde beldenin tüm mahallelerinde ilaçlama çalışmalarını yaparak beldede bir ilke imza attı

Çevre temizliği ve düzenini önemseyen belediyemiz, yaz aylarında artan sinek ve her türlü haşereye karşı yeni ilaç makinesi aldı. Günün belli saatlerinde beldenin tüm mahallelerini dolaşan ve ilaçlama çalışmasını sürdüren belediye ekipleri, bu yöntemle her türlü haşere ve sineklerle mücadele ediyor. Vatandaşların sağlığını önemsediklerini belirten ve konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Belediye olarak ilk defa vatandaşlarımıza böyle bir hizmet sunuyoruz. Belde sakinlerimizin büyük kısmı hayvancılıkla ilgilendikleri için doğal olarak haşere ve sinek sayısı fazla oluyor. Vatandaşlarımızın sağlığını da göz önünde bulundurarak yeni makinemizle günün belli saatlerinde ilaçlama çalışmamız oluyor. Vatandaşlarımız bu çalışmamızdan gayet memnun olduklarını belirtiyorlar. İnşallah bu sene olduğu iki önümüzdeki yılın yaz aylarında bu çalışmamızı sürdüreceğiz” diye konuştu.