Başkan Çetinsoy'a

Tarih 23 Aralık 2017, 22:04 Editör

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy yılın başarılı yerel yöneticisi ödülüne layık görüldü

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin bu yıl 7’ncisini düzenlediği ve 1 milyon 77 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği anket sonucunda Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy da yılın başarılı yerel yöneticisi ödülüne layık görüldü. Yapılan anket sonucunda Günkırı Belediyesi’nin de içerisinde yer aldığı toplam 89 belediyenin ödüle layık görüldüğü törende, ödül almanın haklı gururunu yaşayan Başkan Çetinsoy, tören sonrasında yaptığı açıklamada şunlara yer verdi.

‘BU ÖDÜLÜ ALMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUM’

“Bugün burada, hayata geçirdiğimiz hizmetlerimizin karşılığını böylesi önemli bir ödülle almanın haklı gururunu yaşıyorum. Gerçekleştirilen hizmetler konusunda 89 belediye arasında yer almak bizim için büyük bir önem arz ediyor. Türkiye’nin her tarafından yerel idarecilerin katıldığı bu törende beldem adına böylesi önemli bir ödülü almak benim için gurur verici bir durumdur. Beldemin adını burada dillendirmenin ve yaşatmam mutluluğu içerisindeyim. Tüm çalışanlarımızla birlikte gece gündüz demeden halkımız için hizmet üretmeye çalıştık. Bu hizmetlerimizde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca; aynı ödüle layık görülen Tatvan ve Ahlat Belediye Başkanlarımızı da tebrik ediyorum. Böylesi önemli bir çalışma yaparak, bu törende bizleri buluşturan ve gururlandıran Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çetinsoy'un Mevlid Kandili mesajı

Başkan Çetinsoy'un Mevlid Kandili mesajı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Peygamber efendimizin doğum günü olan Mevlid Kandili ile ilgili yazılı bir mesaj...