Tarih 31 Aralık 2017, 11:23 Editör

Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, yeni yıl nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı

Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, yeni yıl nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. 2018 yılının barışa, huzura ve kardeşliğin daha da pekişmesine vesile olmasını dileyen Başkan Çetinsoy, mesajında şunlara yer verdi: 2018 yılının milletimize, ülkemize, Ortadoğu coğrafyasına ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu yeni yılın, güzel hizmetlere imza atacağımız ve huzur içerisinde geçireceğimiz bir yıl olmasını Allah’tan dilerim. Hak ve doğruluk yolunda Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın inşallah.

Başkan Çetinsoy'un BERAT Kandili mesajı

Başkan Çetinsoy'un  BERAT Kandili mesajı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili ile ilgili yazılı bir mesaj yayımladı

Başkan Çetinsoy'un 23 Nisan Mesajı

Başkan Çetinsoy'un 23 Nisan Mesajı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili yazılı bir mesaj yayımlayara...