Kent ve Başkan Dergisi Tarafından Belediyemize Ödül

• Kaydet

Kent ve Başkan Dergisi’nin bu yıl Malatya’da 8’incisini düzenlediği ödül töreninde Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’a ‘Tarım arazileri sulama kanalı’ ödülüne layık görüldü.

Ödülü derginin Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel’den alan Başkan Çetinsoy, “Kent ve Başkan Dergisi tarafından organize edilen tüm Türkiye’yi kapsayan belediye başkanlarının çalışmaları ve projeleri kapsamında yapılan oylama sonucunda bizleri Genel Hizmet Kategorisinde ödüle layık gördükleri için Kent ve Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sayın Okan Geçgel’e ve ev sahipliği için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’a teşekkürlerimi sunarım. Geçen yıl birinci etabını, bu yıl ikinci etabını yaptığımız “Tarım arazileri sulama kanalı” projemiz ile ödüle layık görüldük. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Ödül alan belediye başkanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

• Kaydet